Ons bedrijf

Over Bouwcheck

BouwCheck is aangesloten bij de landelijke Branche Organisatie BBI (Brancheorganisatie Bouwkundige Inspectiebureaus). Onze keuringen worden verricht conform de richtlijnen die de BBI hiervoor heeft opgesteld.

De BBI stelt zich als doel de keuringen op een hoogwaardiger peil te brengen en een keuringsnorm te ontwikkelen die door de overheid wordt goedgekeurd en vastgelegd. Door de BBI is de NTA-8060 via de Nen te Delft/Utrecht ontwikkeld, welke voor aankoop- en verkoopkeuringen moet worden gebruikt, en is alleen voor de bouwkundigen, waarin minutieus is omschreven bij welke schade's, welke reparatie's moeten gebeuren, en welke schade bedragen in de keuringen moeten worden opgenomen, welke norm door de Nen is uitgebracht. Deze NTA-8060 wordt thans door een Nen commissie omgebouwd naar een werkbare Nen-8060, waarbij ons bedrijf in deze Nen commissie deel neemt. Het is uiteindelijk de bedoeling dat alle keuringsbedrijven deze Nen-8060 norm gaan gebruiken, maar het zal vermoedelijk nog enkele jaren duren eer deze landelijke Nen-8060 rond is.

De leden van de BBI moeten aan strenge toelatingseisen voldoen. Alle leden hebben besloten zich te certificeren om zodoende een nog beter product in de markt te zetten.

Bedrijfsvideo's