Onze scherpe prijzen

Prijslijst overzicht

Prijzen BouwCheck® 2018

Soort keuring + Opmerking:

Prijzen incl. 21% BTWVoor alle keuringen geldt dat de tijd benodigd voor de keuring omvat het (klad) invullen ter plaatse, en het uitwerken (de tijd die de bouwkundige nodig heeft om het rapport uit te werken wordt hier ter plaatse bij opgeteld). 

U ontvangt het rapport alleen per mail, en niet via de reguliere post. De factuur wordt wel per reguliere post aan de opdrachtgever van het rapport verzonden.

Aankoopkeuring of Cascokeuring of Meeloopkeuring of NHG keuring of Verkoopkeuring of Onderhoudsinspectie of Keuring Tijdens de Bouw:

€ 270,00 voor de eerste 2 uur. Elk kwartier meer of een gedeelte daarvan toeslag € 25,00.

Indien de NHG keuring gelijktijdig wordt gecombineerd met een aankoopkeuring (afgeleid van AKK) toeslag € 115,00 en indien later uitgevoerd dan € 150,00.
Meerdere originele afdrukken van rapport + € 5,00 per rapport (bijvoorbeeld extra rapporten t.b.v. uw financier). Betaling via factuur.

EPA-W keuring

Deze keuringen zijn vervallen aangezien de verkoper van een pand na 1 januari 2015 voor deze keuring zelf moet zorgen. De verkoper heeft via het Ministerie van Binnenlandse Zaken een voorlopig energielabel ontvangen, welke de verkoper via de site www.energielabelvoorwoningen.nl met zijn DigiD moet inloggen, waarna hij het programma moet doorlopen, waarna er dan een definitief energielabel uitrolt. De verkoper moet dan aan een bouwkundige de gemaakte energie punten aantonen met copie rekeningen of foto's e.e.a. ten genoegen van deze bouwkundige. Kosten voor deze keuring voor de verkoper zijn enkele tientjes. Dit definitieve label is maximaal 10 jaar geldig, en alleen zelf door de verkoper te regelen. 

Opleveringskeuring of Voorschouw:

€ 250,00 (voor maximaal 2 uur).
Elk kwartier meer of een gedeelte daarvan meer dan 2 uur, toeslag € 25,00 per kwartier.

Individueel bouwkundig  onderzoek:

of Hei-inspectie-start bouw: 
- 0 - meting:

€ 235,00 voor max. 1 uur, elk kwartier meer of een gedeelte daarvan toeslag € 25,00.
Foto’s op dik speciaal fotopapier toeslag € 4,00 per A-4.
Registreren foto's + tekst pagina's toeslag € 5,00 per A-4.
Hoogtemeting met Laser toestel - 0 meting toeslag € 100,00 (bij op staal gefundeerde panden).
Kunststof scheurmeters (voor buiten) toeslag € 25,00 per stuk Karton scheurmeters voor binnen toeslag € 5,00 per stuk.

Kwaaitaal-Manta onderzoek of Houten vloer keuring: Met toetreding van kruipruimte:

€ 275,00 voor 1 uur, elk kwartier meer of een gedeelte daarvan toeslag € 25,00. 
Toeslag water onder de vloer aanwezig en blubber i.v.m. moeilijker werken en afschrijving kleding - waadpak) € 75,00.
Toeslag gebruik pomp 230 V € 40,00. / Eventueel eerder brengen pomp € 65,00 (alleen brengen).

Toeslag machinaal graven van een onderdoorgang onder de fundering door  € 495,00 (excl. straatwerk!). Toeslag Klick melding bij het Kadaster bij graven in de straat of in voortuin i.v.m. mogelijke kabels en leidingen (verplicht bij machinaal graven i.v.m. verzekerings-eis) incl. de administratieve rompslomp € 145,00.

Handmatig graven in de kruipruimte mits voldoende kruipruimte hoogte kost € 365,00. Het spreekt voor zich dat de opdrachtgever ook zelf mag graven.

Telefonisch-Internet consult met foto's via Internet bij twijfel of dit wel Kwaaitaal is (alles via Internet) € 40,00. 
Kwaaitaal onderzoek gelijktijdig met AKK toeslag € 250,00  voor 1 vak dit moet bereikbaar zijn, en elk vak meer toeslag    € 55,00 elk vak moet bereikbaar zijn.

Annulering:

Kosteloze annulering is mogelijk tot 2 werkdagen voor de keuring. 

Te laat annuleren kost € 95,00.

Indien op de keuringsdag wordt geannuleerd, of de bouwkundige reeds onderweg is of al op het keuringsadres aanwezig is, en dan wordt geannuleerd dan € 350,00 afzeggingskosten.

Voor alle keuringen geldt dat de tijd benodigd voor de keuring omvat het (klad) invullen ter plaatse, en het uitwerken (de tijd die de bouwkundige nodig heeft om het rapport uit te werken wordt hier ter plaatse bij opgeteld) en het opsturen van het rapport vanaf kantoor (de volgende werkdag). Individuele onderzoeken volgen later.

Eventuele toeslagen op keuringen:

a) Endoscopisch onderzoek of met SeeSnake Micro of gebruik van de Arbortech voegenhakker tijdens de keuring geeft een meerprijs van € 95,00 t.b.v. het gebruik van deze apparatuur (van te voren opgeven).

b) Meerdere originele afdrukken van rapport + € 5,00 per rapport (Bijvoorbeeld om ook een rapport naar uw hypotheekverstrekker en/of tussenpersoon  te sturen).

c) Gebruik lange aluminium ladder tijdens de keuring (3 delig á 12 treden) toeslag € 18,00 (van tevoren opgeven).

d) Indien het te keuren pand op meer dan 40 km afstand van ons kantoor in Zwijndrecht is gelegen, wordt er een toeslag van € 1,70 per kilometer per meer afgelegde km vice versa berekend (meer dan 80 km is incl. extra tijdsduur).

e) Een keuring 's avonds na 17:00 uur op verzoek van de opdrachtgever geeft een toeslag van € 50,00, en een keuring op zaterdag op verzoek van de opdrachtgever geeft een toeslag van € 125,00.

f) Bovengenoemde prijzen worden gelijk met het rapport gefactureerd, en betaling binnen 14 dagen.

g) U kunt zich via deze site voor een bouwkeuring aanmelden via het opdrachtformulier, via de drukknop-link [Vraag direct een keuring aan].

h) Op alle offertes, aanbiedingen en werkzaamheden van Bouwkundig Adviesburo BouwCheck bv. zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nr. 57612803, en welke u ook op deze Internet site aantreft. Deze Algemene Voorwaarden zijn één onverbrekelijk geheel met de uit te voeren werkzaamheden.

 

Bovengenoemde prijzen zijn incl.  21% BTW  en prijsvast tot en met 31 december 2018

Op al onze diensten en producten zijn uitsluitend van toepassing onze Algemene Voorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK te Rotterdam onder nr. 57612803